Op 23 februari is de gemeenteraad van Vlaardingen akkoord gegaan met het voorstel voor particuliere woningverbetering in de VOP (Vettenoordse Polder) en de Westwijk. Het voorstel werd met 31 van de 32 stemmen aangenomen. Medewerkers van Steeds gaan invulling geven aan de plannen, mede onder de vlag van het Servicepunt Woningverbetering.

De adviseurs gaan de wijk in en praten met eigenaren, bewoners en buurtorganisaties. Het uiteindelijke doel is om te komen tot sterke en goed georganiseerde VvE’s die ook in de toekomst weerbaar zijn en hun zaakjes prima op orde hebben. Een revolverend fonds met een laagrentende financieringsmogelijkheid komt daarbij goed van pas. Wellicht is er meer mogelijk, dat zal blijken uit de gesprekken: veel hangt af van de wensen en mogelijkheden van de eigenaren zelf.

Wilt u meer weten over dit project? Neemt u dan contact op met één van de projectadviseurs van Steeds, via 015-3644050 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..