Onafhankelijk adviseur in woningverbetering

In alles wat we doen, en alle samenwerkingen die we aangaan, zijn we onafhankelijk.

Nationaal Warmtefonds

Nationaal Warmtefonds

Om woningverbetering te financieren zijn vaak externe bronnen nodig. Daarom werken wij samen met het Nationaal Warmtefonds. Het fonds verstrekt de Energiebespaarlening: een lening tegen aantrekkelijke voorwaarden, waarmee particuliere woningbezitters, VvE’s en scholen de verduurzaming van hun gebouwen kunnen financieren.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

VvE’s die energie willen besparen in uw gebouw en appartementen kunnen tot en met 31 december 2022 de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) aanvragen. Steeds is goed thuis in deze subsidieregeling en werkt samen met RVO in de ondersteuning van VvE’s bij de aanvraag.

ICDuBo

Informatiecentrum duurzaam bouwen (ICDuBo)

Wij werken samen met ICDuBo dat kennis ontsluit over de verduurzaming van vastgoed in Nederland. We delen veel praktijkkennis. ICDuBo heeft een expositieruimte vol innovatieve oplossingen en organiseert evenementen over duurzaam bouwen waar onze opdrachtgevers van meeprofiteren.

Installatieadviseurs

Installatietechniek is zeer bepalend voor het comfort en energieverbruik in woningen. Het is een vak apart: klimaatinstallaties/bouwfysica, ventilatie en verwarming. Daarom schakelen wij regelmatig gespecialiseerde installatieadviseurs in bij projecten. We zijn aan geen enkel bedrijf gebonden. Uiteraard werken we ook graag samen met jullie huisinstallateur.