Begeleiding funderingsherstel bij paalrot, palenpest of verzakking

Is de fundering van jouw woning aangetast door paalrot, palenpest of verzakking? Neem dan contact op met de bouwkundig adviseurs van Steeds. Funderingsherstel is meestal goed mogelijk. Wij begeleiden samenwerkingsverbanden van eigenaren en geven bouwkundig, juridisch en financieel advies.

De fundering heeft groot effect op de waarde en veiligheid van je woning. Vaak zijn funderingsproblemen geen kwestie van één woning, maar van een hele rij of complex. Voor de aanpak is het belangrijk dat alle eigenaren van de ‘funderingshersteleenheid’ meedoen. Steeds slaagt er keer op keer in om groepen eigenaren te motiveren en te laten samenwerken aan funderingsherstel. Wij kennen de rechten en plichten die jullie als woningeigenaar hebben en geven bouwkundig en financieel advies over funderingsherstel.

Financieel advies funderingsherstel

Omdat funderingsherstel een kostbare zaak is, adviseren we je over de meest efficiënte manier van herstel. We doen een beroep op landelijke en lokale regelingen om jullie aanpak van de fundering financieel te ondersteunen.

Meer informatie: Kenniscentrum Aanpak funderingsproblematiek

Onderhoudsplan
Funderingsherstel
Funderingsherstel