Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen

Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen

Sinds 1 april 2022 is er een subsidieregeling voor de verduurzaming en onderhoud van huurwoningen.

De Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH) biedt particuliere verhuurders of institutionele beleggers de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van hun gereguleerde huurwoningen.

De SVOH wordt beschikbaar gesteld omdat er voor veel particuliere verhuurders en sommige institutionele beleggers geen andere subsidieregeling beschikbaar is voor isolerende maatregelen.

De SVOH is bedoeld voor de volgende 2 doelgroepen:

  1. Verhuurders met maximaal 100 huurwoningen onder de liberalisatiegrens in de gereguleerde huursector. Deze verhuurders kunnen een aanvraag doen voor maximaal 50 woningen.
  2. Verhuurders met huurwoningen boven de liberalisatiegrens in de gereguleerde huursector, waarvan de huur bij aanvang van het huidige huurcontract onder de toenmalige liberalisatiegrens viel. Deze verhuurders mogen voor een onbeperkt aantal woningen SVOH aanvragen.

Meer informatie omtrent deze subsidie kunt u vinden op www.rvo.nl/svoh.

Steeds advies kan u ontzorgen op het gebied van de subsidie aanvraag. U kunt hiervoor contact opnemen met de opsteller van het Maatwerk Energieadvies, of via info@steeds.nl.

Laatste nieuws