Interessante vacatures in bouwkunde én procesmanagement

Werken bij Steeds betekent:

  • Werken op het snijvlak van bouwtechniek en proces. Je combineert je technische kennis met mensenwerk om tot mooie resultaten te komen in uitdagende projecten.
  • Je werkt in een team van gedreven mensen die echt iets willen betekenen voor bewoners en steden; op het gebied van comfort, veiligheid, duurzaamheid en betaalbaarheid.
  • Je thuis voelen bij jonge en zeer ervaren collega’s.
  • Invloed hebben op projecten en het bedrijf. Onze cultuur is informeel, onze organisatie plat en we zijn nieuwsgierig naar jouw inbreng!
  • Veel ruimte om bij te leren, je te ontwikkelen en door te groeien.
  • Werken in de binnenstad van Delft, thuis en bij opdrachtgevers, net wat je prettig vindt.

We zoeken naar nieuwe collega’s in de rol van:

Open sollicitaties: welkom!
Heb jij een hbo-opleiding bouwkunde afgerond en affiniteit met duurzaamheid en woningverbetering? Ben je technisch sterk én kun je goed samenwerken, belangen verenigen en creatieve oplossingen vinden? Dan maken we graag kennis met je!

Stagiairs: welkom!
Studeer je bouwtechniek en zoek je een stage waarbij je kunt meedenken over het verduurzamen van bestaande woningen? Werk je graag in een team, wil je veel leren en jouw bijdrage leveren aan onze projecten? Dan hebben wij een uitdagende stageplek voor jou!

Kennismaken
Stuur je motivatie en cv naar info@steeds.nl. Heb je vragen of wil je telefonisch kennismaken, neem dan contact op met Henk de Jong (directeur) op telefoonnummer 085-073 2600.