Maak kennis met ons team

Henk de Jong
Henk de JongProjectmanager, directeur
Al sinds de Haagse Stadsvernieuwing betrokken bij Steeds. Henks drijfveer is een goede, duurzame woning voor iedereen en daarom begeleidt hij woningverbeteringsprojecten van A tot Z. Hij houdt op z’n tijd van informatieavonden met weerstand, bouwvergaderingen en uren schrijven aan adviesrapporten. Collega’s maken dankbaar gebruik van zijn technische, financiële, juridische en mensenkennis. Henk maakt graag tijd voor gezelligheid met het team.
Yke Rippen
Yke RippenProjectmanager en partner
Iemand met een achtergrond in tropische bosbouw zou je bij Steeds niet direct verwachten. Toch gaan Yke en Steeds heel goed samen vanwege de gedeelde passie om de wereld duurzamer te maken. Yke doet dat vooral in opdracht van VvE’s, waar hij met zijn openheid, enthousiasme en kennis van zaken mensen meekrijgt en financiering rond krijgt voor energiebesparing en zonne-energie. Op Yke kun je vertrouwen, vinden opdrachtgevers en collega’s. Zijn motto: ‘als je iets doet, doe het dan goed’.
Peter le Voir
Peter le VoirProjectmanager en partner
Is gedreven om bewoners meer comfort en een lagere energierekening te bieden en woningen minder afhankelijk van aardgas te maken.
Peter houdt van de combinatie techniek, financiën en mensenwerk en zit vol ideeën. Wanneer bewoners voor zijn aanpak willen gaan, geeft dat elke keer weer een kick.
Peter is trots op het team van Steeds en alle deskundigheid die we samen in huis hebben.
Ivonne Vrijling
Ivonne VrijlingOffice manager
Ivonne ondersteunt het directieteam. Zij is verantwoordelijk voor de algemene kantoorzaken, algemene personeelszaken, de dagelijkse boekhouding en projectadministratie. Ze voert periodiek controles uit op de dagelijkse bedrijfsvoering en stuurt bij, indien nodig. Ivonne werkt met plezier bij Steeds vanwege de goede sfeer.
Arnold Wesselman
Arnold WesselmanProjectmanager
Met veertig jaar ervaring in de kozijnenbranche kun je Arnold gerust een ervaren kracht noemen. Toch wilde hij met meer facetten van de verduurzaming bezig zijn dan alleen de kozijnen, vandaar zijn keuze voor Steeds. Met zijn enorme netwerk en zijn diepe kennis van ‘hoe het werkt’ is Arnold in staat om de VvE’s in hun verduurzamingstraject te adviseren en te begeleiden naar een uiteindelijke uitvoering. In een markt waar veel spanning op staat, is Arnold de rust zelve.
Ruben Roos
Ruben RoosProjectmanager
Een duidelijke en positieve bijdrage leveren aan het maatschappelijke probleem van de verduurzaming; Ruben ‘is graag ergens van’ en die rol pikt hij bij Steeds met verve op. Het financierings- en besluitvormingstraject voor een VvE helemaal naar de eindstreep brengen, dat is wat hij graag doet. Met zijn overzicht en voorkeur voor structuur zorgt hij dat de ingewikkelde processen van financiering en besluitvorming overzichtelijk worden en blijven. Met zijn brede maatschappelijke kennis en inbreng zorgt Ruben ook voor goede gesprekken aan de lunchtafel.
Rubia Khedoe
Rubia KhedoeProjectmanager
Werkzaam bij het ministerie van Openbare werken in Suriname en ondersteunend bij het directoraat Bouw- en Stedenbouwkundige Werken had Rubia al enige affiniteit met bouwen. Graag wilde ze zich verder ontplooien door bij STEEDS aan het werk te gaan om te helpen bij het verduurzamen van de VvE`s. Met haar enthousiasme, leergierigheid en doorzettingsvermogen, staat Rubia open voor uitdagingen, is proactief, leergierig en vooral kritisch en zorgvuldig waarbij ze let op de kleine lettertjes. Ze kan hiermee het team van STEEDS uitstekend helpen met de subsidies- en leningsaanvragen voor het verduurzamen van VvE’s.
Stephan Bekker
Stephan BekkerProjectmanager
Stephan is betrokken bij advies en uitvoering van bouwprojecten, onderhoud en verduurzaming. Hij werkt enthousiast aan projecten en door zijn out-of-the-box denken kan hij extra stappen zetten om vastgoed te verduurzamen en betaalbaar en comfortabel wonen te realiseren. Ook het team van Steeds Advies zet alle deskundigheid en kennis in om deze doelstellingen te behalen. Alleen doe je niets en samen bereik je meer! Met Stephan kan Steeds Advies meer betekenen in de duurzaamheidsopgave van VvE’s.
Floris Frackers
Floris FrackersProjectadviseur
Houdt van de diversiteit in het werk bij Steeds: verschillende typen gebouwen en groottes, verschillende typen eigenaren en bewoners en verschillende typen gemeenten met elk een andere aanpak. Naast technicus is Floris vooral een betrokken procesmanager die graag mensen, belangen en ideeën aan elkaar koppelt. Ook vanwege de kleinschaligheid en vertrouwde sfeer is Floris bij Steeds al jaren op z’n plek.
Fabian Kratz
Fabian KratzProjectadviseur
Fabian heeft al een flinke staat van dienst bij Steeds en is zeer ervaren in de samenwerking met VvE’s. Hij is o.a. sterk in het opstellen van maatwerk energieadviezen en (duurzame) meerjaren onderhoudsplannen. Zijn plezier in het werk zit ‘m in de combinatie van bouwkundig advies en praktische begeleiding, zoals het aanvragen van offertes en vergunningen. Fabian is een duizendpoot; zo droeg hij bij Steeds ook bij aan de ICT, marketing en projectadministratie. Hij is altijd bereid te helpen.
Daan Knibbeler
Daan KnibbelerProjectadviseur
Daan is na afronding van zijn studie architectuur bij Steeds komen werken. Hij schrijft voornamelijk maatwerk energieadviezen en meerjaren onderhoudsplannen. Het leukst vindt hij het contact met de woningeigenaren en hen overtuigen om hun gebouw te verduurzamen. Daarbij komt het o.a. aan op samenwerking en technische informatie behapbaar maken. Daan zoekt in zijn adviezen graag de grenzen op, om daarna goede compromissen te vinden. Ook bij Steeds is hij de verbinder en altijd in voor gezelligheid en een praatje.
Edward van Maastricht
Edward van MaastrichtProjectadviseur
Verduurzamen gaat Edward aan het hart. Het maakt niet of het gaat om klussen in zijn eigen huis of de brede vraagstukken die hij voor Steeds doet. Hij neemt veel kennis mee van zonne-energie en geeft nu VvE’s een totaaladvies om energiebesparing mogelijk te maken. Hij is de rust zelve en heeft een praktische werkwijze. In de kleinschaligheid van Steeds voelt Edward zich als een vis in het water.
Rick van der Maarel
Rick van der MaarelProjectadviseur
Als afgestudeerde in HBO Ruimtelijke Ontwikkeling/Climate & Management, heeft Rick een passie voor het verbeteren van de huidige woningvoorraad in combinatie met het verduurzamen ervan. Met zijn achtergrond in het bouwtechnische aspect en duurzame strategieën, werkt hij in teamverband met energie aan de projecten. De meeste voldoening haalt Rick uit de mogelijkheid om mensen helderheid te bieden te midden van de vaak complexe technische en financiële berekeningen die bij het verduurzamen komen kijken.
Eldad Latten
Eldad LattenProjectadviseur
Als bouwkundige en NEN 2767 inspecteur is Eldad gek op gebreken. Hoe zijn ze ontstaan en hoe kan het op een duurzame manier worden opgelost? Het opstellen van een plan van aanpak en meerjarig onderhoudsplan (MJOP) voor woonverzamelgebouwen waarin ook rekening wordt gehouden met reserveringen is voor hem een reden om met plezier naar het werk te gaan. Daarnaast houdt hij van overzicht in zijn werk en het (grafisch) mooi in beeld brengen van zowel het vraagstuk van de klant als de eventuele oplossing en het eindresultaat.
Hilde Jansen
Hilde JansenProjectadviseur
Hilde heeft naast haar studie WO werktuigbouwkunde parttime bij ons gewerkt als projectmedewerker. Inmiddels bleek het verduurzamen van complexe woonverzamelgebouwen bij STEEDS haar beter te liggen dan het ontwerpen van dynamische voorwerpen of statische constructies. Hilde staat bekend om haar analytische benaderingen en is vooral bezig met complexe berekeningen om gebouwen energetisch te verbeteren. De kennis en kunde van Hilde is inmiddels onmisbaar gebleken voor het haalbaar en betaalbaar maken van de verschillende verduurzamingsprojecten.
Cian Rippen
Cian RippenProjectmedewerker
Cian studeert aan de TU in Delft en werkt daarnaast als projectmedewerker parttime bij STEEDS. Hij heeft een persoonlijke ambitie om Nederland een stukje duurzamer te maken en wil daar samen met ons aan werken. Met zijn studie is hij gewend om te gaan met lastige cijfers en berekeningen. Momenteel gebruikt hij zijn kennis en kunde bij STEEDS voor de financieringsaanvragen van de verschillende verduurzamingsprojecten.
Rani den Ouden
Rani den Ouden Projectmedewerker
Rani studeert momenteel bouwkunde aan de Haagse Hogeschool, waarbij het verduurzamen en toekomstbestendig maken van bestaande gebouwen haar het meest aanspreekt. Zij heeft Steeds Advies uitgekozen voor haar derdejaars stage om werkervaring en kennis op te doen. Momenteel werkt ze mee met het opstellen van Maatwerk Energieadviezen voor VvE’s. Rani is een echte teamspeler. Met haar leergierigheid en passie voor verduurzamen is zij een aanwinst voor ons bedrijf.
Paulien de Jong
Paulien de JongStagemedewerker
Paulien studeert momenteel Bouwkunde aan de Haagse Hogeschool en heeft voor haar derdejaars stage Steeds Advies uitgekozen om werkervaring op te doen. Het verbeteren van de bestaande bouw en zorgen dat ideeën en plannen daadwerkelijk worden uitgevoerd, heeft haar grootste interesse. Momenteel werkt ze mee aan de verdere uitwerking van de verduurzamingsadviezen voor VvE’s. Met haar pragmatische en analytische benadering komt ze hier goed tot haar recht.