Maak kennis met ons team

Henk de Jong
Henk de Jongprojectmanager, directeur
Al sinds de Haagse Stadsvernieuwing betrokken bij Steeds. Henks drijfveer is een goede, duurzame woning voor iedereen en daarom begeleidt hij woningverbeteringsprojecten van A tot Z. Hij houdt op z’n tijd van informatieavonden met weerstand, bouwvergaderingen en uren schrijven aan adviesrapporten. Collega’s maken dankbaar gebruik van zijn technische, financiële, juridische en mensenkennis. Henk maakt graag tijd voor gezelligheid met het team.
Yke Rippen
Yke Rippenprojectmanager en partner
Iemand met een achtergrond in tropische bosbouw zou je bij Steeds niet direct verwachten. Toch gaan Yke en Steeds heel goed samen vanwege de gedeelde passie om de wereld duurzamer te maken. Yke doet dat vooral in opdracht van VvE’s, waar hij met zijn openheid, enthousiasme en kennis van zaken mensen meekrijgt en financiering rond krijgt voor energiebesparing en zonne-energie. Op Yke kun je vertrouwen, vinden opdrachtgevers en collega’s. Zijn motto: ‘als je iets doet, doe het dan goed’.
Peter le Voir
Peter le Voirprojectmanager en partner
Is gedreven om bewoners meer comfort en een lagere energierekening te bieden en woningen minder afhankelijk van aardgas te maken.
Peter houdt van de combinatie techniek, financiën en mensenwerk en zit vol ideeën. Wanneer bewoners voor zijn aanpak willen gaan, geeft dat elke keer weer een kick.
Peter is trots op het team van Steeds en alle deskundigheid die we samen in huis hebben.
Ivonne Vrijling
Ivonne Vrijlingoffice manager
Ivonne ondersteunt het directieteam. Zij is verantwoordelijk voor de algemene kantoorzaken, algemene personeelszaken, de dagelijkse boekhouding en projectadministratie. Ze voert periodiek controles uit op de dagelijkse bedrijfsvoering en stuurt bij, indien nodig. Ivonne werkt met plezier bij Steeds vanwege de goede sfeer.
Arnold Wesselman
Arnold Wesselmanprojectmanager
Met veertig jaar ervaring in de kozijnenbranche kun je Arnold gerust een ervaren kracht noemen. Toch wilde hij met meer facetten van de verduurzaming bezig zijn dan alleen de kozijnen, vandaar zijn keuze voor Steeds. Met zijn enorme netwerk en zijn diepe kennis van ‘hoe het werkt’ is Arnold in staat om de VvE’s in hun verduurzamingstraject te adviseren en te begeleiden naar een uiteindelijke uitvoering. In een markt waar veel spanning op staat, is Arnold de rust zelve.
Ruben Roos
Ruben Roosprojectmanager
Een duidelijke en positieve bijdrage leveren aan het maatschappelijke probleem van de verduurzaming; Ruben ‘is graag ergens van’ en die rol pikt hij bij Steeds met verve op. Het financierings- en besluitvormingstraject voor een VvE helemaal naar de eindstreep brengen, dat is wat hij graag doet. Met zijn overzicht en voorkeur voor structuur zorgt hij dat de ingewikkelde processen van financiering en besluitvorming overzichtelijk worden en blijven. Met zijn brede maatschappelijke kennis en inbreng zorgt Ruben ook voor goede gesprekken aan de lunchtafel.
Fabian Kratz
Fabian Kratzprojectadviseur
Fabian heeft al een flinke staat van dienst bij Steeds en is zeer ervaren in de samenwerking met VvE’s. Hij is o.a. sterk in het opstellen van maatwerk energieadviezen en (duurzame) meerjaren onderhoudsplannen. Zijn plezier in het werk zit ‘m in de combinatie van bouwkundig advies en praktische begeleiding, zoals het aanvragen van offertes en vergunningen. Fabian is een duizendpoot; zo droeg hij bij Steeds ook bij aan de ICT, marketing en projectadministratie. Hij is altijd bereid te helpen.
Floris Frackers
Floris Frackersprojectadviseur
Houdt van de diversiteit in het werk bij Steeds: verschillende typen gebouwen en groottes, verschillende typen eigenaren en bewoners en verschillende typen gemeenten met elk een andere aanpak. Naast technicus is Floris vooral een betrokken procesmanager die graag mensen, belangen en ideeën aan elkaar koppelt. Ook vanwege de kleinschaligheid en vertrouwde sfeer is Floris bij Steeds al jaren op z’n plek.
Daan Knibbeler
Daan Knibbelerprojectadviseur
Daan is na afronding van zijn studie architectuur bij Steeds komen werken. Hij schrijft voornamelijk maatwerk energieadviezen en meerjaren onderhoudsplannen. Het leukst vindt hij het contact met de woningeigenaren en hen overtuigen om hun gebouw te verduurzamen. Daarbij komt het o.a. aan op samenwerking en technische informatie behapbaar maken. Daan zoekt in zijn adviezen graag de grenzen op, om daarna goede compromissen te vinden. Ook bij Steeds is hij de verbinder en altijd in voor gezelligheid en een praatje.
Edward van Maastricht
Edward van Maastrichtprojectadviseur
Verduurzamen gaat Edward aan het hart. Het maakt niet of gaat het om klussen in zijn eigen huis of de brede vraagstukken die hij voor Steeds doet. Hij neemt veel kennis mee van zonne-energie en geeft nu VvE’s een totaaladvies om energiebesparing mogelijk te maken. Hij is de rust zelve en heeft een praktische werkwijze. In de kleinschaligheid van Steeds voelt Edward zich als een vis in het water.
Leon Volkers
Leon Volkersprojectmedewerker
De eerste stap na zijn studie maakt hij bij Steeds. Hij heeft zijn afstudeerstage bij Steeds gedaan en daar al kunnen proeven aan het werken met VvE’s. Met deze kennis en zijn diploma op zak werkt hij nu aan maatwerk energieadviezen voor woongebouwen.