Woningverbetering: techniek, financiën én mensenwerk

Steeds werkt aan toekomstbestendige steden. Steden waar mensen comfortabel, veilig, betaalbaar en duurzaam kunnen wonen. Steden waar we graag komen. Daarom is het nodig dat we erin investeren, de conditie van gebouwen op peil houden, of aanpassen aan de eisen van deze tijd. Daar werken wij elke dag met plezier aan mee.

Steeds komt voort uit de Haagse Stadsvernieuwing. We hebben vele jaren ervaring opgebouwd met projectmatige woningverbetering op wijkniveau. De samenwerking met VvE’s, particuliere vastgoedeigenaren, gemeenten, corporaties en huurders zit ons in het bloed.

Bouwkundig onderzoek en ontzorging

Wij doen bouwkundig onderzoek, geven bouwkundig en financieel advies, maken plannen én ontzorgen je bij de uitvoering. Van het aanvragen van subsidies, leningen en offertes tot toezicht op de werkzaamheden. We zijn actief op het gebied van verduurzaming, woningverbetering, onderhoud, bouwmanagement en winkelgebieden. Bekijk hier onze dienstverlening.

Procesbegeleiding

Weloverwogen beslissingen en draagvlak; dat is ons doel. De belangen, rechten en plichten van alle betrokkenen wegen mee in onze adviezen en aanpak. Eigenaren en huurders kunnen bij de besluitvorming rekenen op onze duidelijke en eerlijke uitleg. We nemen je stap voor stap mee op weg naar degelijke oplossingen voor de lange termijn, waarbij we kansen grijpen en spijt achteraf voorkomen.

Financiering woningverbetering

Omdat geld altijd een kritische rol speelt bij woningverbetering bieden we eigenaren en VvE’s oplossingen voor de financiering. We zijn thuis in alle regelingen voor subsidies, leningen en andere financieringsvormen en ontzorgen je bij de aanvraag.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We grijpen in onze projecten en bedrijfsvoering altijd kansen om energie te besparen. In ons bedrijf letten we op de inkoop van milieuvriendelijke materialen en gebruiken we zo min mogelijk fossiele brandstoffen, bijvoorbeeld in ons vervoer.

Onafhankelijk

In alles wat we doen, en alle samenwerkingen die we aangaan, zijn we onafhankelijk. Alleen zo kunnen wij onze opdrachtgevers van onderzoek tot en met oplevering goed van dienst zijn.

Bouwkundig specialisten

We hebben specialisten in huis op het gebied van funderingsherstel en zonne-energie en gecertificeerde energieprestatieadviseurs (EPA-W adviseurs). Even belangrijk zijn onze sociale en communicatieve vaardigheden, zoals luisteren, doorvragen, de vraag achter de vraag ontdekken, samenwerken, belangen verenigen en techniek vertalen in heldere taal.

Opschrijven
Handen
Steiger overleg
Technische tekening