Wat is STEEDS?

Steeds is een resultaatgerichte proces- en projectorganisatie voor vastgoedverbetering en verduurzaming. De kracht van Steeds ligt in de bundeling van kennis en ervaring in de verschillende expertises. Steeds heeft haar expertises opgebouwd gedurende 25 jaar, in vele klein- en grootschalige projecten. Steeds is sterk in het behalen van projectresultaten daar waar (meerdere) eigenaren tot een besluit moeten komen. 

 

Wat doet STEEDS?

Steeds adviseert en begeleidt eigenaren, besturen van VvE's, beheerders, gemeenten en woningcorporaties bij het uitwerken en realiseren van vastgoedverbetering en verduurzaming. De medewerkers van  Steeds zijn expert in het adviseren en begeleiden op technische, financiële, juridische en sociale aspecten van verbeterprojecten. Het Dienstenaanbod is praktijkgericht, flexibel van opzet en vormt een feitelijke basis voor maatwerkoplossingen. 

 

Wat kunt u van STEEDS verwachten?

Steeds is georganiseerd als projectorganisatie. Haar medewerkers zijn gewend om flexibel ingezet te worden op diverse projecten en om samen te werken in projectteams. Of het nu onze onderscheidende totaalaanpak is, werken in een projectteam verband, of losse deelopdracht. Samen met de klant bepalen we de vorm van de opdracht die het beste past bij het uitwerken en realiseren van wensen en doelstellingen.