Verduurzaming, woningverbetering, onderhoud en bouwmanagement voor VvE’s en VvE-beheerders

VVE

Zoekt jouw VvE naar mogelijkheden om energie te besparen, of overwegen jullie zonnepanelen? Moeten jullie (achterstallig) onderhoud plegen of onderhoudsplannen maken? Misschien moet het pand gerenoveerd worden, of is de fundering aan herstel toe? Steeds helpt jouw VvE met bouwkundig advies en financieringsplannen. En we ontzorgen je tijdens de besluitvorming en uitvoering.

Je kunt rekenen op onze kennis en ervaring op het gebied van bouwtechniek, financiering en wetgeving. Op onze medewerkers die je eerlijk en in begrijpelijke taal ondersteunen bij de besluitvorming. We wegen alle belangen binnen de VvE mee, ook die van eventuele grote verhuurders, zodat er draagvlak ontstaat voor de aanpak. We helpen je om de maatregelen ook echt uit te voeren, bijvoorbeeld met het aanvragen van subsidies en leningen, offertes vergelijken en de coördinatie van, en toezicht op de werkzaamheden. Steeds ontzorgt ook VvE-beheerders zodat zij zich op hun reguliere taken kunnen concentreren.

Projecten met VvE’s en beheerders

We werken al meer dan dertig jaar prettig samen met VvE’s. We zijn trots op alle projecten waarmee we zaken voor elkaar hebben gekregen die soms (financieel) niet mogelijk leken. Op de vastgelopen projecten die we weer vlot hebben getrokken. We werken met particuliere VvE’s maar ook met afdelingen van woningcorporaties als Rochdale en Eigen Haard én VvE-beheerders.

Aantoonbare kwaliteit

Onze medewerkers zijn EPA-w gecertificeerd voor het berekenen van de Ei-index en het energielabel. Onze MJOP’s voldoen aan de eisen van de NEN 2767. En wij zijn een KCAF gecertificeerd begeleidingsbureau voor funderingsherstel.

Projecten VVE’s

quotes

“Steeds regelde subsidie en een lening bij het Nationaal Warmtefonds, waardoor we ons gebouw snel kunnen verbeteren en niet jaren hoeven te sparen.”

Henk van der Ham, voorzitter VvE IJsseltoren, Krimpen aan den IJssel