Geluidsisolatie woningen, aanpak achterstallig onderhoud en aanpak winkelgebieden voor gemeenten

Gemeenten

Steeds helpt gemeenten om samen te werken met eigenaren van woningen en winkelpanden aan bouwkundige verbeteringen. Dat kan gaan over een projectmatige aanpak van geluidsisolatie van woningen, de aanpak van achterstallig onderhoud van woningen en de aanpak van leegstaande en vervallen winkelpanden. In alle gevallen vinden we balans tussen het belang van de gemeente, de rechten en plichten van de eigenaar en wat de eigenaar financieel kan dragen.

Wij sprekend de taal van woning- en pandeigenaren én die van ambtenaren en bestuurders en weten hun belangen te verenigen. Dat doen we met kennis van bouwtechniek, maar ook met inlevingsvermogen, eerlijke en duidelijke communicatie, creativiteit en vasthoudendheid. Waar nodig helpen we eigenaren om de maatregelen ook echt uit te voeren, bijvoorbeeld met subsidieaanvragen, offertes vergelijken en coördinatie van, en toezicht op de werkzaamheden.

Projecten met gemeenten

Steeds is voortgekomen uit de Haagse Stadsvernieuwing. We hebben vele jaren ervaring met projectmatige woningverbetering en geluidswering en de aanpak van winkelstraten. De samenwerking met VvE’s, particuliere vastgoedeigenaren, gemeenten, corporaties en huurders zit ons in het bloed. We zijn trots op alle projecten waar we mooie resultaten hebben geboekt, ondanks weerstand of (financiële) drempels. Wij werken onder andere samen met de gemeenten Rotterdam, Amsterdam, Schiedam, Den Haag en Gouda.

Diensten particuliere woningverbetering

Als bedrijf zijn we gecertificeerd om de energieprestatie van woningen te beoordelen en maatwerkadviezen op te stellen. Onze MJOP’s voldoen aan de eisen van de NEN 2767. En wij zijn een KCAF gecertificeerd begeleidingsbureau voor funderingsherstel.

Projecten gemeenten

quotes

“Mede dankzij de ondersteuning van Steeds zijn we in Gouda heel wat prachtige appartementen rijker en is de binnenstad ook na sluitingstijd een levendige plek.”

Gerrie Tol, sr. Beleidsmedewerker ruimtelijk beleid & advies gemeente Gouda

“Steeds ontzorgt VvE’s bij het maken van een plan maar ook bijvoorbeeld met het aanvragen van subsidie en offertes. Ook biedt Steeds oplossingen om bewoners comfort te bieden tijdens de uitvoering.”

Frank Peters, directeur VVE010