Verduurzaming, woningverbetering, onderhoud en bouwmanagement voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren

Vastgoedeigenaren

Zoek je naar mogelijkheden om jouw woningen te verduurzamen? Is er achterstallig onderhoud dat aangepakt moet worden, of wil je een onderhoudsplan maken? Misschien sta je wel voor andere bouwkundige opgaven, zoals renovatie, geluidsisolatie, funderingsherstel of krijgt jouw pand een andere bestemming. Steeds helpt woningcorporaties en particuliere verhuurders met onderzoek, advies, financiering, communicatie met huurders en het bouwmanagement.

Je kunt rekenen op onze kennis en ervaring op het gebied van bouwtechniek, financiering, wetgeving en de begeleiding van huurders. Ons doel is altijd: draagvlak voor de aanpak. We wegen alle belangen binnen de VvE mee en vinden creatieve oplossingen om zaken voor elkaar te krijgen. Ook met eerlijke communicatie in begrijpelijke taal, inlevingsvermogen en vasthoudendheid boeken we goede resultaten.

Woningcorporaties en vastgoedeigenaren

Wij zijn trots op onze langdurige en goede relaties met corporaties en particuliere woningeigenaren. En op al die projecten waarmee we samen met eigenaren zaken voor elkaar hebben gekregen die (financieel) niet mogelijk leken. We werken onder meer samen met Rochdale, Eigen Haard, MVGM, particuliere verhuurders en investeerders.

Aantoonbare kwaliteit

Onze medewerkers zijn EPA-w gecertificeerd voor het berekenen van de Ei-index en het energielabel. Onze MJOP’s voldoen aan de eisen van de NEN 2767. En wij zijn een KCAF gecertificeerd begeleidingsbureau voor funderingsherstel.

Projecten vastgoedeigenaren

quotes

“De duurzaamheidsscan van Steeds is meer dan deskresearch; aan de hand van een schouw maken ze een degelijk rapport met verschillende scenario’s.”

Hessel van der Hoorn, duurzaamheidsadviseur Eigen Haard VvE-beheer