Publicatie Funderingsherstel.SchiedamFunderingsherstel in Schiedam

Woningeigenaren gaan door een diep dal als ze te maken krijgen met funderingsherstel. Met begripvolle begeleiding, betrouwbare informatie en een passende financiering kunnen ze de tegenslag te boven komen. Steeds heeft ruime ervaring in project- en procesmanagement voor funderingsprojecten. Onze adviseurs begeleiden de getroffen wooneigenaren.

Publicatie Funderingsherstel Schiedam

Meer informatie? |  085-073 2600 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Publicatie Wonen.boven.Winkels.GoudaBeter wonen in de binnenstad van Gouda

Leegstand in de woningen boven winkels in de binnenstad veroorzaakt onnodig schade en verval. De gemeente Gouda bewijst dat deskundige begeleiding en een bescheiden stimuleringsregeling tot grote verbeteringen kunnen leiden. Het succes van Steeds berust op de brug die wij weten te slaan tussen overheid en burger, met "boeien, binden en bouwen.

Publicatie Wonen boven Winkels

Meer informatie?085-073 2600 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Publicatie Contradriehoek.DenHaagDe Contradriehoek in Den Haag

Het Valkenboskwartier in Den Haag telt veel prachtige huizen, rijk gedetailleerd en met mooie ornamenten die het waard zijn om te koesteren. Maar de woningen zijn bijna een eeuw oud en in de loop van de jaren niet altijd even goed onderhouden. Steeds is erin geslaagd om samen met actieve bewoners binnen het gebied en DSO vorm te geven aan een gunstige regeling.

Publicatie De Contradriehoek

Meer informatie? | 085-073 2600Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Publicatie Complexmatig.RenoverenComplexmatig renoveren in Den Haag

De monumentale panden aan het Zieken en Huygenspark in Den Haag waren bijna onder de slopershamer gegaan, als daar niet tegen was geprotesteerd. Door inspanning van Steeds, de werkgroep Zieken/Huygenspark en gemeente Den Haag is het gelukt deze panden te behouden en is het oorspronkelijke karakter van de wijk teruggebracht.

Publicatie Complexmatig renoveren

Meer informatie?085-073 2600 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Advertorial Rottekiezen.en.brandpanden.DenHaag

Rotte Kiezen en Brandpanden in Den Haag

De grootste uitdagingen voor bouwend Nederland liggen in plaats van bij stadsuitbreidingen steeds meer bij herontwikkeling binnen bestaand stedelijk gebied. De noodzaak om zorgvuldig om te gaan met ruimte en grondstoffen verandert de visie op bestaande gebouwen. Om duurzaam met deze zaken om te gaan dient de levensduur van veel gebouwen te worden verlengd.

Advertorial Rotte Kiezen en Brandpanden in Den Haag

Meer informatie? | 085-073 2600 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Publicatie Herontwikkeling.winkelcentra

Revitalisering Winkelgebieden

In de levenscyclus van winkelcentra is normaal beheer niet toereikend voor blijvend goed bedrijfsresultaat. Slijtage, onevenwichtige branchering, gebrek aan parkeerplaatsen en een gedateerde uitstraling zijn het zichtbare bewijs dat een winkelcentrum onvoldoende perspectief heeft. Aanleiding genoeg om stappen te ondernemen.

Publicatie Herontwikkeling Winkelcentra

Meer informatie? | 085-073 2600 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.