In het kader van het verduurzamen van VvE's wordt aan het bestuur en de woningeigenaren gevraagd om belangrijke informatie aan te leveren middels een intakeformulier. De gevraagde gegevens in het intakeformulier zijn nodig voor het maken van onze duurzaamheidsproducten. Daarom is het belangrijk, dat het intakeformulier zoveel mogelijk ingevuld wordt. 

Onderstaand vindt u de intakeformulieren, die u digitaal kunt invullen. Na het invullen kunt u het formulier downloaden, opslaan op uw computer en daarna versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Intakeformulier VvE

Intakeformulier Eigenaren

 

Privacywetgeving
De gevraagde gegevens in de formulieren worden puur gebruikt voor onze producten en diensten. De gegevens hebben als doel om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de huidige situatie. De gegevens worden niet gedeeld!

Na afsluiting van het project worden de formulieren verwijderd. Bij inzending van dit formulier gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.

Wij danken u hartelijk voor het invullen van de formulieren.

Privacyverklaring van Steeds.