Verduurzaming

Uitvoering van verduurzamingsmaatregelen vraagt al snel om behoorlijke investeringen. Steeds is op de hoogte van de relevante subsidieregelingen en financieringsconstructies voor VvE's. De subsidiescan en financieel advies van Steeds helpen u het project te realiseren, zonder dat een extra financiële bijdrage van de leden nodig is.
Steeds Subsidiescan en financieeladvies

De overheid wil verduurzaming stimuleren. Hierdoor zijn er op financieel gebied veel voordelen te behalen. Er zijn subsidiemogelijkheden, fiscale voordelen, financieringsmogelijkheden en trajecten waarbij de projectvoorbereiding door de overheid wordt (mede)bekostigd. Dit is een wereld die sterk in beweging is met allerlei ontwikkelingen op landelijk en lokaal niveau, waardoor maatwerk noodzakelijk is.

Steeds volgt deze ontwikkelingen op de voet.

Wij kennen zowel de landelijke als de lokale regelingen en kunnen deze optimaal voor de VvE benutten. Op basis van de geldende regelingen kunnen wij modelberekeningen maken. Daarmee kan de VvE de verschillende financieringsmogelijkheden tegen elkaar afwegen.

De subsidiescan en het financieel advies omvat:

  1.  - Overzicht van de van toepassing zijnde subsidies en regelingen
  2.  - Financieringsmogelijkheden
  3.  - Modelberekeningen met de kosten en baten
  4.  - Advies samengevat in een overzichtelijk rapport


Uitgangspunten van de subsidiescan en financieel advies zijn:

  1.  - Het optimaal benutten van de financiële mogelijkheden om uw project haalbaar te maken
  2.  - Overzichtelijke rapportage, leesbaar voor alle leden
  3.  - Toegespitst op de situatie van uw VvE (en uw gemeente)
  4.  - Goede basis voor heldere besluiten


Vraag de "Subsidiescan en financieel advies" aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 085-073 2600.