Verduurzaming

Naast het reduceren van het energieverbruik kan Steeds de VvE ontzorgen met het voordelig inkopen van groene energie. Een scherp tarief voor groene energie, zonder dat de VvE jaarlijks energie hoeft te steken in het vergelijken van offertes. Dus wel de lusten, maar niet de lasten.
Steeds Zorgeloos groeninkopen

Nadat duurzaamheidsmaatregelen het gas- en elektraverbruik flink hebben gereduceerd is het van belang het resterende verbruik groen en voordelig in te kopen. De overheid stimuleert burgers via voorlichtingscampagnes om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan vaak een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Toch zien VvE's hier vaak vanaf. Het jaarlijks checken van de tarieven en voorwaarden van de verschillende aanbieders en het opnieuw afsluiten van contracten brengt (te) veel werk en gedoe met zich mee.

Door over te stappen op VvE-Energie is uw VvE verzekerd van groene energie tegen een scherp tarief. VvE-energie onderhandelt ieder kwartaal met de aanbieders van groene energie over de tarieven. De VvE is daarmee steeds verzekerd van het meest voordelige tarief. Afhankelijk van de uitgangssituatie kan een overstap de VvE een besparing van enkelen honderden tot een paar duizend euro per jaar opleveren.


Nieuwsgierig geworden wat dit voor uw VvE kan opleveren? Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 085-073 2600 kunt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen.