Verduurzaming

Energie wordt in de exploitatie van vastgoed meestal als kostenpost van huurders gezien. Met verduurzamingsmaatregelen ontstaat waardecreatie waar zowel de huurder als verhuurder van kunnen profiteren. De huurder meer wooncomfort en lagere energielasten, de verhuurder een optimalisatie van de huurstromen. Steeds helpt u graag deze optimalisatie te realiseren.
Steeds Huuroptimalisatie

Voor eigenaren van huurwoningen zijn er grote mogelijkheden om door de uitvoering van duurzaamheidsingrepen de huren te optimaliseren.

Indien huurwoningen deel uitmaken van de VvE kan Steeds het zogenaamde huuroptimalisatie traject aanbieden. Dit betreft een combinatieproduct van het energielabel en de puntentelling.

Op basis hiervan is het mogelijk om een plan op te stellen waarbij op basis van verbeteringrepen het energielabel verbeterd wordt. Dit vertaalt zich, naast waardecreatie, in de puntentelling en daarmee in een optimalisatie van de huurprijs voor de verhuurder.

Voor de huurder staat tegenover de huurverhoging een daling van de maandelijkse energielasten en een verbetering van het wooncomfort waardoor een win-win situatie wordt gecreëerd.

Met een huuroptimalisatie traject krijgt u:

  1.  - Een plan met verbeteringrepen om het energielabel te verbeteren
  2.  - Een berekening van de nieuwe huurprijs op basis van de puntentelling

 

Vraag de "Huuroptimalisatie" aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 085-073 2600.