Bouwkundig Hits: 4336

Steeds is geen architectenbureau, maar heeft wel tekenaars die ervaring hebben met renovatie en restauratieprojecten. Steeds kan uw tekenwerk verzorgen, praktisch en als maatwerkoplossing. Voordeel puur tekenwerk.

Het tekenwerk door Steeds

Om de haalbaarheid van projecten visueel in kaart te brengen is het laten opstellen van ontwerpen noodzakelijk voor de besluitvorming. Voor de aanbesteding- en uitvoeringsfase zijn de goedgekeurde vergunningstekeningen naast het bestek en Programma van Eisen, de belangrijkste documenten om een project daadwerkelijk in uitvoering te laten gaan.

Het tekenwerk van Steeds wordt desgewenst ingebracht bij onze producten en diensten, die wij kunnen leveren als integraal deel van maatwerkoplossingen.

Het tekenwerk bestaat o.a. uit:

 1.  - Een intakegesprek
 2.  - Het in kaart brengen van de bestaande situatie
 3.  - Het maken van schetsontwerpen (SO)
 4.  - Het maken van een voorlopig ontwerp (VO) en definitief ontwerp (DO)
 5.  - Het maken van detailleringen
 6.  - Het maken van slooptekeningen
 7.  - Het maken van situatietekeningen

 

Overig tekenwerk dat wat voor u kunnen verzorgen:

 1.  - Het maken van inventarisatie kaarten (overzicht- en situatie kaarten)
 2.  - Het maken van inrichting- en ontruimingsplattegronden
 3.  - Het maken van splitsingstekeningen
 4.  - Het maken van vlekkenplannen

 

Wij hebben een breed netwerk van externe adviseurs, zoals ontwerpers, constructeurs, bouwfysische- en akoestisch adviseurs, brandveiligheid adviseurs en installatietechnische adviseurs.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in het laten verrichten van “Tekenwerk” via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 085-073 2600.

steeds tekenwerk