Bouwkundig Hits: 3656

Bij de renovatie, restauratie, verduurzaming en/of herbestemmen van gebouwen, maar ook bij nieuwbouwprojecten is het belangrijk dat alle uit te voeren werkzaamheden in zijn geheel goed worden gemanaged, zodat alle werkzaamheden vlekkeloos en aaneengesloten doorlopen worden. De projectmanager van Steeds is de spin in het web, waarmee u uw projecten efficiënt en effectief realiseert.

Management van A tot Z door Steeds

Voor de realisatie van renovatie-, restauratie-, verduurzaming-, herbestemmings- en nieuwbouwprojecten hebben de projectmanagers van Steeds de kennis en kwaliteiten om het projectmanagement van de initiatief fase tot en met de oplevering te realiseren.

Steeds kan het gehele projectmanagement op zich nemen en kan per fase de volgende werkzaamheden leveren.

 1) Projectmanagement
 2) Bestek
 3) Omgevingsvergunning
 4) Aanbesteding
 5) Directievoering en toezicht

In al deze fases zullen onze specialisten hun bouwkundige expertise inbrengen. Zij bewaken het budget en adviseren over de bouwkosten. Zij nemen de kwaliteitszorg van het project op zich en bewaken de verhouding prijs/kwaliteit. De manager van Steeds ontzorgt u volledig en neemt u zo veel mogelijk werk en zorgen uit handen.

Projectmanagement is maatwerk en Steeds is gewend om in projectteamverband, binnen samenwerkingsverbanden en met externe partijen haar producten en diensten, afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever, uit te voeren. Wij bieden onze producten en diensten binnen het totale projectmanagement daarom ook seperaat aan. Kijk voor meer informatie naar onze overige Producten en diensten.

Wilt u dat Steeds het totale projectmanagement uitvoert voor uw projecten? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of via bel 085-073 2600.

steeds procesmanagement