Bouwkundig Hits: 3714

Bij fysieke veranderingen aan een gebouw, bijvoorbeeld een gevelwijziging of functiewijziging, dient een omgevingsvergunning aangevraagd te worden. Steeds kan u de aanvraag van de omgevingsvergunning voorbereiden en voor u indienen.

Steeds vraagt voor u een omgevingsvergunning aan

Een omgevingsvergunning is een vergunning voor bouwen, milieu, natuur en ruimte. De omgevingsvergunning vervangt verschillende losse vergunningen, zoals: bouwvergunning, sloopvergunning, kapvergunning, aanlegvergunning, gebruiksvergunning, milieuvergunning, monumentenvergunning, ontheffing bestemmingsplan, garage- en inritvergunning, regels melden gevelreclame en regels plaatsen schotelantenne.

Steeds kan voor u de omgevingsvergunning voorbereiden en aanvragen. Onze medewerkers hebben door hun jarenlange ervaring (meer dan 20 jaar) op het technische vlak een brede kennis van zaken opgebouwd op het gebied van omgevingsvergunningen. Wij weten precies welke eisen er gelden voor het indienen van een aanvraag en waaraan moet worden voldaan.

Steeds is in het bezit van een E-herkenning en heeft goede ervaringen met het indienen van vergunningsaanvragen via het omgevingsloket.

Steeds kan voor de aanvraag van een omgevingsvergunning vele voorbereidende werkzaamheden leveren:

 1.  - Opstellen van het Programma van Eisen (PvE)
 2.  - Opnemen en inmeten van het bestaande object
 3.  - Uittekenen van de bestaande situatie
 4.  - Het tekenen van een sloopsituatie
 5.  - Het maken van schetsontwerpen (SO) en het voorlopig ontwerp (VO), van de nieuwe situatie
 6.  - Overleg opdrachtgever betreffende het voorlopig ontwerp, kleur en materiaalkeuze
 7.  - Overleg met welstand
 8.  - Coördinatie advies derden: constructeur, bouwfysisch- en akoestisch, asbestinventarisatie etc.
 9.  - Het tekenen van het definitief ontwerp (DO), van de nieuwe situatie
 10.  - Maken van detailtekeningen
 11.  - Uittekenen van de situatie
 12.  - Opstellen van benodigde stukken voor de aanvraag
 13.  - Digitaal aanvragen van de omgevingsvergunning

 

Met de inzet van de ervaren en vakbekwame medewerkers van Steeds kan veel tijd en kosten worden voorkomen bij de voorbereiding en het aanvragen van de omgevingsvergunning.

Heeft u een deel van de voorbereidingen al zelf gedaan of laten doen? Geen punt. Steeds werkt veel in teamverband samen en kan op basis van haar ervaring de ontbrekende onderdelen aanleveren of de reeds aanwezige gegevens zodanig inpassen, zodat de aanvraag compleet gemaakt kan worden.

Voor de realisatie van projecten kan Steeds voor u het totale of gedeeltelijke projectmanagement verzorgen. Kijk voor meer informatie naar ons product Projectmanagement.

Vraag vrijblijvend een “Omgevingsvergunning” aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 085-073 2600.

steeds omgevingsvergunning