Bouwkundig Hits: 3996

Om tot een lange levensduur van een gebouw te komen is het van essentieel belang dat op het juiste moment de juiste onderhoudsmaatregelen worden uitgevoerd. De actuele onderhoudsstaat is hiervan grote invloed op. De bouwkundige onderhoudsrapportage van Steeds geeft u het benodigde inzicht.  

De bouwkundige onderhoudsrapportage van Steeds

De medewerkers van Steeds hebben jarenlange ervaring in het technisch opnemen van gebouwen en complexen en kunnen u daarom goed adviseren om tot een bouwkundige onderhoudsrapportage (BOR) te komen die past bij uw gebouw en aansluit op uw wensen.

Vooraf bepalen we eerst samen met u de opnamemethode, de op te nemen onderdelen, het detailniveau en de opzet van de rapportage, zodat wij uw wensen, eisen en verwachtingen goed kunnen verwerken in de rapportage.

Afhankelijk van uw wensen, eisen en doelstellingen bieden wij de volgende opties aan:

  1.  - Een beperkte casco opname
  2.  - Een volledige opname van de buitenschil
  3.  - Een binnenopname
  4.  - Een combinatie van het bovenstaande

 

Om de bouwkundige onderhoudsrapportage op te stellen worden de navolgende stappen gezet:

  1.  - Intakegesprek met opdrachtgever
  2.  - Het ter plaatste uitvoeren van een 0-meting
  3.  - Het opstellen van behandelingsvoorstellen inclusief kostenraming
  4.  - Het eventueel inwinnen van extern advies
  5.  - Verwerken van de gegevens in een overzichtelijke rapportage

 

Zo krijgt u een bouwkundige onderhoudsrapportage dat u, op basis van de vooraf bepaalde uitgangspunten, inzicht geeft over de totale onderhoudsstaat, het noodzakelijke onderhoud en de geschatte kosten op basis van kengetallen.

Steeds kan ook de bestaande situatie van het gebouw uittekenen. Het product Tekenwerk geeft vele voordelen voor de voorbereidingen van renoveren, restaureren, verduurzamen en/of herbestemmen van het gebouw.

Indien vervolgonderzoek noodzakelijk is voor het beoordelen van de constructieve en bouwfysische staat van het gebouw werken wij samen met ervaren externe adviseurs. Bij de opnames houden wij rekening met een aparte registratie en/of uitsplitsing van de gemeenschappelijke delen en individuele ruimtes. Daarmee is onze rapportage ook bij uitstek geschikt voor VvE’s.

steeds bouwkundige onderhoudsrapportage

Vraag een “Bouwkundige onderhoudsrapportage” aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 085-073 2600.