Projectmedewerker Verduurzaming

Heb jij je technische studie (bijna) afgerond? Dan ben je waarschijnlijk al aan het oriënteren op de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Maar hoe ziet jouw ideale baan er uit? Wij nemen je graag mee in een gemiddelde werkdag bij Steeds:

____________________________________________________________________________________________________

Je komt om half 9 aan op kantoor, leest nog een paar mails en werkt daarna aan een Maatwerk Energiescan voor een VvE waar je gisteren een opname voor hebt gedaan. Om 12:00u heb je een afspraak bij een klant voor een intakegesprek en opname. Vol ideeën keer je rond een uur of 15:00 terug naar kantoor om de gegevens te verwerken. Je bespreekt met je collega’s nog wat mogelijkheden voor je project en voor je het weet, is je werkdag alweer voorbij. Genoeg werk om de volgende dag weer op te pakken!

Lijkt dit je wat? Mooi! Steeds advies B.V. is namelijk op zoek naar een:
Projectmedewerker verduurzaming

Steeds advies B.V.
Steeds maakt het voor groepen mensen mogelijk om er comfortabel, veilig, betaalbaar en duurzaam te wonen. Wij werken samen met Verenigingen van Eigenaren, VvE-beheerders, gemeenten, vastgoedeigenaren en woningcorporaties. We zetten ons in voor een groter doel, een duurzame en energiezuinige woningvoorraad en verliezen daarbij nooit de uitvoerbaarheid uit het oog. Wij zoeken steeds naar de beste oplossing, passend bij de wensen van de klant.

De functie
Zoals je uit bovenstaand verhaal kan opmaken, heb je als projectmedewerker een divers takenpakket. Dagelijks houd je je bezig met:

 • Het opmaken van Maatwerk Energieadviezen;
 • Het verrichten van technische opnames en inspecties op duurzaamheid bij onze klanten op locatie;
 • Het opstellen van meer jaren onderhoudsplanningen (MJOP) en adviezen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE);
 • Het (meewerken aan) organiseren van informatieavonden voor de betrokken VvE’s.

Gedurende de werkzaamheden krijg je voldoende kansen om creatief en oplossingsgericht te werken aan adviesrapporten, die de VvE verleiden tot het nemen van concrete verduurzamingsmaatregelen. Je krijgt de verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen tot een professional op het gebied van het verduurzamen van de particuliere woningvoorraad.

Wij zoeken

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO opleiding in de richting Bouwkunde, Stedelijke vernieuwing, Ruimtelijke ontwikkeling of een andere technische studie;
 • Je bent analytisch en communicatief sterk. Er wordt van je verwacht dat je complexe bouwkundige zaken op een begrijpbare manier kan uitleggen;
 • Je vindt het een uitdaging om te werken met verschillende groepen mensen en je bent project- en doelgericht;
 • Ervaring met VvE’s is een pré;
 • Je bent bereid een cursus te volgen tot EP-W adviseur.

Wij bieden

 • Een leuke baan met een goede verhouding tussen kantoor/veldwerk;
 • Een interessante werkplek waar je veel kennis en ervaring met betrekking tot het verduurzamen van de particuliere woningvoorraad kunt opdoen;
 • Een aanstelling op contractbasis, met mogelijkheid tot verlenging en een vast dienstverband op termijn;
 • De mogelijkheid om door te groeien tot zelfstandig adviseur. Onze zeer ervaren adviseurs willen graag hun kennis overdragen;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Heb jij interesse in deze uitdaging? Reageer dan voor vrijdag 1 juli 2022 door een berichtje te sturen naar info@steeds.nl. We zien jouw motivatie en cv graag tegemoet.

En heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Henk de Jong (directeur) op telefoonnummer 085 073 2600.

Steeds verbetert de stad!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

quotes

“Jij kunt het verschil maken bij de VvE en ervoor zorgen de projecten succesvol verlopen!”

Yke Rippen, partner Steeds