(aankomend) Projectleider

Steeds is een adviesbureau in hartje Delft dat zich al jaren bezig houdt met het verduurzamen van bestaand vastgoed, en dan vooral VvE’s. Als één van de weinig bedrijven in Nederland begeleiden wij VvE’s op een traject van onderhoud, verduurzaming, financiering én uitvoering. Voor veel VvE’s is (het stijgen van) de energierekening, het onderhoud van het gebouw, het verzorgen van de financiering en het oplossen van alle problemen die zich voordoen op een dergelijk traject teveel om het zelf voor elkaar te krijgen. Steeds maakt dit mogelijk, en als je voelt dat jij in dit soort projecten een bepalende rol kunt spelen dan maken we graag kennis met je!

____________________________________________________________________________________________________

Wat ga je doen?
Als projectleider heb je de technische kant van het project onder je hoede. De uitvraag bij aannemers, de contacten met de architect, de vergunningverleners en het zoeken naar technische oplossingen behoren bij je takenpakket. Alle lijnen van dit project komen bij jou samen. Verder stuur je op termijn een klein team aan waarin alle onderdelen samenkomen, van kennismakingsgesprek met de VvE naar Maatwerkenergieadvies en van uitvoeringsbesluit tot oplevering.

Over Steeds?
Steeds maakt het voor groepen mensen mogelijk om er comfortabel, veilig, betaalbaar en duurzaam te wonen. Wij werken samen met verenigingen van eigenaren, VvE-beheerders, gemeenten, vastgoedeigenaren en woningcorporaties. We zetten ons in voor een groter doel, een duurzame en energiezuinige woningvoorraad en verliezen daarbij nooit de uitvoerbaarheid uit het oog. Wij zoeken steeds naar de beste oplossing, passend bij de wensen van de klant.

Wat vragen we?

 • HBO/HBO+ niveau;
 • Opleiding Bouwkundig, stedenbouwkundig of gerelateerd;
 • Een hart voor verduurzaming, energiebesparing en de mensen voor wie je het doet;
 • Minimaal enige jaren werkervaring; we hebben iemand nodig die al wat sporen heeft verdiend en toe is aan flink wat verantwoordelijkheid;
 • VvE’s vergaderen in de avond, je bent bereid om af en toe in de avonduren te werken.

We zoeken iemand die in staat is de verbinding te zoeken tussen de technische adviezen, de wensen van de VvE en de juridische uitdagingen bij de besluitvorming. Je moet goed kunnen samenwerken met al onze projectpartners. Daarnaast heb je doorzettingsvermogen nodig om de projectfinanciering binnen budget van een VvE voor elkaar te krijgen. Het is jouw project, en jij gaat dat naar de finish brengen (met alle hulp en ondersteuning die je nodig hebt natuurlijk).

Je werkt veel met mensen samen maar wat dit speciaal maakt is dat je met zijn allen naar een positief resultaat werkt. Verbetering, verfraaiing, energiebesparing, comfortverbetering, waarde toename…en daarbij maak je de wereld nog een stukje beter ook.

Natuurlijk zorgen we voor aanvullende opleiding waar die nodig mocht zijn, en we hopen dat jij ook weer nieuwe zaken meeneemt die ons verrijken. Heb je ervaring met vergunningaanvraag ? mooi! Heb je onderzoek gedaan naar het gebruik van duurzame bouwmaterialen? Nog beter! Projectmanagement? VvE management? Zonne energie? Reageer alsjeblieft!

Bij gelijke geschiktheid nemen we, gezien de samenstelling van ons team, graag een vrouw aan.

Wat bieden wij?
Een comfortabele werkplek in hartje Delft, met enthousiaste en betrokken collega’s. Daarnaast kun je van ons verwachten:

 • Een informele werksfeer en samenwerken in een gezellig team van 12 collega’s;
 • Veel vrijheid: flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Ruimte voor eigen inbreng, we maken graag gebruik van je kwaliteiten voor de groei van Steeds;
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • Een goed salaris en een contract met zicht op een vast dienstverband;
 • 26 vakantiedagen per kalenderjaar op basis van 40 uur.

Interesse?
Heb jij interesse in deze uitdaging? Reageer dan voor vrijdag 1 juli 2022 door een berichtje te sturen naar info@steeds.nl. We zien jouw motivatie en cv graag tegemoet.

En heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Henk de Jong (directeur) op telefoonnummer 085 073 2600.

Steeds verbetert de stad!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

quotes

“Jij kunt het verschil maken bij de VvE en ervoor zorgen de projecten succesvol verlopen!”

Yke Rippen, partner Steeds