Subsidiebedragen van SEEH tijdelijk verhoogd

Subsidiebedragen van SEEH tijdelijk verhoogd

Om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) tegemoet te komen in deze onzekere tijden besloot minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de subsidiebedragen tijdelijk te verhogen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH).

De verhoging is een tijdelijke verhoging van 10% tot ongeveer 30% van de totale investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen zodat zij verduurzamingsplannen kunnen uitvoeren. Particuliere woningeigenaren die minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren en betalen tussen 1 juni 2020 en 31 december 2020 komen in aanmerking voor een verhoogd subsidiebedrag. Belangrijk is ook dat aanvragen uiterlijk op 31 december 2020 worden ingediend om in aanmerking te komen voor deze subsidieverhoging. De overige voorwaarden blijven voor beide SEEH-subsidieregelingen ongewijzigd. In het onderstaande schema zijn alle subsidiebedragen te vinden, veel bedragen zijn tijdelijk met 50% verhoogd.

Woon jij in een VvE en willen jullie duurzame maatregelen uitvoeren? Wij kunnen jullie ondersteunen bij de planuitwerking, aanvraag van subsidies en financiering zodat jullie de voordelen van de tijdelijke verhoging kunnen meepakken.

Bekijk hier de eisen en subsidiebedragen energiebesparende isolatiemaatregelen

Recent nieuws

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten