Steeds en EBH Legal laten Delft bloeien!

Steeds en EBH Legal laten Delft bloeien!

Vandaag hebben we samen met EBH Legal meer dan 500 tulpenbollen geplant in de groenbakken op de Phoenixstraat. Stichting DelftBloeit en Rotary Delft-Vermeer hebben deze actie samen opgezet. Zo dragen we bij aan een aantrekkelijk Delft en sponsoren we de actie ‘End Polio Now’.

Het uitzicht vanuit ons kantoor is op de Phoenixstraat. We kijken uit op de plek waar ooit een betonnen spoorbrug stond, maar sinds de komst van de spoortunnel er een open gebied met o.a. groenbakken is ontstaan. Rotary Delft-Vermeer houdt jaarlijks een actie waarbij ze doosjes tulpenbollen verkopen voor ‘End Polio Now’. De opbrengst van de tulpenbollen wordt vervolgens door de Bill Gates Foundation verdrievoudigd, waardoor er veel geld gaat naar het bestrijden en voorkomen van polio. De actie van 2021 heeft bijna €9000 opgeleverd.

Stichting DelftBloeit zorgt voor vergroenen & verbloemen van de binnenstad. Steeds en EBH Legal hebben ook doosjes tulpenbollen gekocht en deze vandaag samen in de groenbakken op de Phoenixstraat geplant.

Vandaag hebben we het herfstweer moeten trotseren tijdens het poten van de bollen. In het voorjaar gaan we genieten van een bloeiend Delft!

Recent nieuws

Laatste nieuws

Alle nieuwsberichten