Steeds verstaat de ambtelijke en bestuurlijke taal, heeft jarenlange ervaring met gemeentelijke procedures en is bij uitstek de bruggenbouwer tussen de gemeente en de vragers en aanbieders op de bouw- en vastgoedmarkt. Wij inventariseren samen met u het probleem of de uitdaging en zoeken naar passende maatwerkoplossingen.

Steeds werkt succesvol in projecten. Dankzij de betrokkenheid en deskundigheid van haar medewerkers, gekoppeld aan creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid, zowel bij een integrale gebiedsgerichte aanpak, als bij enkelvoudige projecten. Ons trackrecord in Particuliere Woningverbetering, Duurzame Woningrenovaties, Funderingsherstel, Wonen boven Winkels en Renovatie en Restauratie aanpakken is daar het bewijs van.

We hebben veel kennis en ervaring met subsidies en VvE leningen en zitten dicht op innovaties. Onze aanpakken onderscheiden zich vooral door de wijze waarop wij draagvlak bij bewoners en vastgoedeigenaren weten te creëren.

Onze producten en diensten die wij in uw gemeente kunnen inzetten hebben als doel om vastgoed in stedelijk gebied te verbeteren, zodat woon- en leefkwaliteit van straten en buurten toeneemt.