Bouwkundig Hits: 3734

Tijdens de realisatie van bouwprojecten is de directievoering zeer belangrijk voor de bewaking van de werkzaamheden, financiën, planning en het contract tussen de opdrachtgever en uitvoerende partij. Met een directievoerder van Steeds worden uw belangen optimaal vertegenwoordigd en behartigd.

Steeds behartigt uw belangen tijdens de uitvoering

De directievoerder is de vertegenwoordiger en belangenbehartiger van de opdrachtgever en is tijdens de uitvoeringsfase namens de opdrachtgever het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. De directievoerders van Steeds beschikken over een jarenlange ervaring op dit gebied en beschikken over de nodige technische kennis op het gebied van planningen, bouwprocessen, materialen, volgorde en uitvoering van de werkzaamheden van de aannemer.

Directievoering wordt door ons geleverd om de uitvoering van het werk aan te sturen en toe te zien op de naleving van het contract van aanneming. Voor ondertekening van het contract van aanneming worden de bevoegdheden van de directievoerder met de opdrachtgever afgestemd. Denk hierbij niet alleen aan de financiële verantwoordelijkheid en bevoegdheid, maar ook aan de bevoegdheid voor het nemen van beslissingen over het ontwerp en overige bouwkundige zaken.

Belangrijk voor onze directievoerders is het bewaken van het vastgestelde budget en het voorkomen van meerwerk. Indien zich toch meerwerk voordoet zullen onze directievoerders een grote inbreng hebben in het zoeken naar alternatieven (minderwerk), om het werk budgetneutraal uit te voeren of de meerkosten zoveel mogelijk te beperken.

Aan toezicht op de regelgeving hechten wij veel waarde. Dit geldt met name voor de ARBO regelgeving. Onze directievoerders zijn dan ook in het bezit van het VCA-VOL certificaat (veiligheid expertise voor leidinggevenden).

De werkzaamheden van onze directievoerders bestaan uit:

 1.  - In de voorfase, begeleiding tijdens ontwerp, adviserend betreffende materiaalkeuze
 2.  - Begeleiding en advies bij bepalen van het budget
 3.  - Objectieve adviesfunctie, naast ontwerper en constructeur
 4.  - Analyse van de bouwplannen, bestekken en tekenwerk
 5.  - Ondersteuning bij de aanbesteding
 6.  - Advies bij de contractvorming, contract van aanneming en aanstelling van de aannemers
 7.  - Leiding over het bouwproces
 8.  - Voorzitten van de bouwvergaderingen en regie over verslaglegging
 9.  - Het voeren van overleg met opdrachtgever
 10.  - Waar noodzakelijk het voeren van overleg met alle bij de uitvoering betrokken partijen
 11.  - Coördinatie op de bouwplaats
 12.  - Bewaken V & G / ARBO regelwetgeving
 13.  - Bewaking kwaliteit, planning en budget
 14.  - Het opvolgen van de bestekeisen en kwaliteit voor het bouwwerk
 15.  - Controle vorderingsstaten
 16.  - Het beoordelen en betaalbaarstellen van termijnen
 17.  - Het beoordelen en registreren van meer- en minderwerk

 

Met een directievoerder van Steeds heeft u grip op de kwaliteit, planning, budgetten en veiligheid in de uitvoering voor een maximaal haalbaar resultaat van uw project.

Wilt u dat Steeds de directievoering verricht op de uitvoering van uw projecten? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 085-073 2600.

steeds directievoering