Acties en subsidies duurzaam wonen Den Haag

31 jan   Geschreven door Hou van je Huis   Nieuws

 

Om duurzaam wonen toegankelijker te maken biedt Hou van je Huis verschillende acties aan. Daarnaast is er een aantal subsidies vanuit de gemeente. Zo worden duurzame oplossingen, zoals isolatie en zonnepanelen, een stuk betaalbaarder.

Steeds nieuws acties en subsidies denhaag vloeriso

Met de isolatie-actie en subsidie voor isolatie wordt een warm huis een stuk voordeliger...

Isolatie-actie

Een goed geïsoleerde woning is zuinig. Nu is het moment om isolatiemaatregelen te nemen, want zowel de gemeente Den Haag als het Rijk geven subsidie.

Om het isoleren van uw woning makkelijker te maken, heeft Hou van je Huis samen met de WoonWijzerWinkel een aantrekkelijke actie. U profiteert van inkoopvoordeel en u bent verzekerd van goede kwaliteit en deskundige installatie. De isolatiemaatregelen worden geïnstalleerd door lokale specialisten.

Heeft u interesse? U vindt alle informatie en een aanmeldformulier op www.woonwijzerwinkel.nl/isolatiedenhaag.

Subsidie voor isolatie

Voor dak- en vloerisolatie is subsidie beschikbaar. Lees hier meer over op de pagina Subsidie dak- en vloerisolatie 2016-2018.

Subsidie voor groene daken

Een groen dak biedt goede isolatie voor een woning. Het houdt de woning in de winter warm en in de zomer koel. Daarnaast wordt regenwater opgenomen door de planten. Hierdoor wordt het riool minder belast. Voor groene daken is subsidie beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de pagina Subsidie groene daken 2016-2018 aanvragen.

Steeds nieuws acties en subsidies denhaag dakiso groendak
Er is subsidie voor groene daken beschikbaar...

Zonnepanelen-actie
Profiteer van de aantrekkelijke actie om over te stappen op schone energie! Speciaal voor Hou van je Huis is een aantrekkelijke actie voor zonnepanelen samengesteld. U krijgt diverse kortingen en bent verzekerd van goede kwaliteit. De installatie van de zonnepanelen wordt uitgevoerd door deskundige Haagse installateurs.

Kortingen
Met deze actie kunt u diverse kortingen krijgen:

 - 21% btw terugkrijgen
 - 10% collectiviteitsvoordeel op de prijs exclusief BTW
 - 5 % burenkorting als u samen met uw buren zonnepanelen plaatst

Kijk op www.woonwijzerwinkel.nl voor alle informatie over de zonnepanelen-actie.

Vergunningvrij zonnepanelen plaatsen
Zonnepanelen zijn vergunningvrij als ze voldoen aan de voorwaarden van artikel 2 van het Besluit omgevingsrecht (Bor). Behalve als er sprake is van een monument of een beschermd stadsgezicht. Bij beschermd stadsgezicht zijn zonnepanelen op het achterdakvlak onder voorwaarden vergunningvrij toegestaan.

Steeds nieuws acties en subsidies denhaag zonnepanelen
Profiteer van de actie voor het plaatsen van zonnepanelen...

Bron: Gemeente Den Haag, Hou van je Huis : Acties en subsidies duurzaam wonen

Wat kan Steeds voor u betekenen?

Voor Vereniging van Eigenaren levert Steeds, in samenwerking met Hou van je Huis en Duurzame VvE's gemeente Den Haag, de producten: Maatwerkenergiescan en Meerjaren Duurzaam Onderhoudsplan. Vanaf de huidige situatie geven beide producten inzicht in welke duurzame maatregelen het beste passen bij uw VvE.

Wenst u meer informatie over wat Steeds voor uw VvE kan betekenen? Neemt u dan contact op met Steeds BV via 015-364 4050 of mail uw verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.